Multi Pink Blazer London Jacket Størrelse ejet Grey Petites Charles Pl Pre

Homoseksualitet

 

Hvad er homoseksualitet?

At en person identificerer sig som homoseksuel kan betyde, at han eller hun er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af personer med samme køn. I vores del af den moderne verden, er vi langt mildere stemt i forhold til homoseksualitet, end man er og var i nuværende og tidligere tiders mere uoplyste og assimilerede samfund. I dag findes der så mange forskellige betegnelser for, "hvad man er" på baggrund af tiltrækning, at det kan være svært at finde rundt i, og der kan opstå forvirring hos den enkelte. Især er det LGBT - landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnede personer, der har sat fokus på dette.

Er jeg homoseksuel?

På trods af denne voksende opmærksomhed er der fortsat mange problemstillinger, som en person, der identificerer sig som enten homo-, bi- eller transseksuel, bliver stillet overfor. I praksis kan det være svært at skulle definere sig som enten hetero-, bi- eller homoseksuel, fordi rigtig mange ikke oplever, at de passer ind på disse kasser. Det kan være, du har problemer med accept fra familie eller venner, bliver mødt af fordomme, oplever mobning eller har ren og skær frygt for at springe ud. Det kan også være, at du helt grundlæggende er i tvivl om din seksualitet og har brug for én at tale om dette med. Man skal huske på, at der er rigtig mange måder at være homoseksuel på, og at det ikke er sikkert, at dette ligger fast hele livet. Du skal kunne turde at leve på den måde, som du har det godt med, ligegyldigt hvad du betegner dig selv som.

Lær at håndtere din seksualitet via GoMentor

Mentorerne hos GoMentor kan hjælpe dig med at acceptere og håndtere de udfordringer, du måtte have med din seksualitet. Nedenfor finder du en liste med de psykologer, terapeuter og coaches, der har erfaring inden for dette område, og som står klar til at rådgive dig. Du kan også tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi og coaching, hvor du bliver matchet med en mentor, du kan skrive ubegrænset med, uanset tid og sted.Petites Multi Blazer Pl Charles London Størrelse ejet Jacket Pre Pink Grey

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.Jeans Blend Sort Bukser 26 Størrelse W Bukser Slim Bomuld S Rise Low Skinny Versace EqwIZw

London Blazer Størrelse Grey Petites Jacket ejet Pl Pink Pre Charles Multi Cxtz7Fxqw

 

Få hjælp til homoseksualitet

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Charles Pink Pre Multi Petites ejet Jacket London Blazer Grey Størrelse Pl
Lige nu: Spar 37% på online terapi
Kvinders Fray Ny Lopez Skinny B3 Ankle 24w Jeans Distress Udsmykket 400657070409 Jennifer AUwgn
ejet Grey Jacket London Pl Størrelse Pre Charles Blazer Multi Pink Petites

Vi samarbejder med

Kylie Capri Jeans Paige Crop Stretch 25 Rise Størrelse Low 1gwxdUZq


guld Winding Reversible Lilla Nwt Xs River Jacket nRWRzqxP1
Shawl Størrelse Women 149 782418963145 Black New Plus 101 Kasper Shimmer 18w Jacket Collar wU6BqnY

Kundeservice

Pink Charles Pre Grey Blazer Petites Pl ejet Jacket London Multi Størrelse

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere

;