Jakke Størrelse Læder Vintage Motorcykel 80's Club Pelle Kvinder Lille

Homoseksualitet

 

Hvad er homoseksualitet?

At en person identificerer sig som homoseksuel kan betyde, at han eller hun er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af personer med samme køn. I vores del af den moderne verden, er vi langt mildere stemt i forhold til homoseksualitet, end man er og var i nuværende og tidligere tiders mere uoplyste og assimilerede samfund. I dag findes der så mange forskellige betegnelser for, "hvad man er" på baggrund af tiltrækning, at det kan være svært at finde rundt i, og der kan opstå forvirring hos den enkelte. Især er det LGBT - landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnede personer, der har sat fokus på dette.

Er jeg homoseksuel?

På trods af denne voksende opmærksomhed er der fortsat mange problemstillinger, som en person, der identificerer sig som enten homo-, bi- eller transseksuel, bliver stillet overfor. I praksis kan det være svært at skulle definere sig som enten hetero-, bi- eller homoseksuel, fordi rigtig mange ikke oplever, at de passer ind på disse kasser. Det kan være, du har problemer med accept fra familie eller venner, bliver mødt af fordomme, oplever mobning eller har ren og skær frygt for at springe ud. Det kan også være, at du helt grundlæggende er i tvivl om din seksualitet og har brug for én at tale om dette med. Man skal huske på, at der er rigtig mange måder at være homoseksuel på, og at det ikke er sikkert, at dette ligger fast hele livet. Du skal kunne turde at leve på den måde, som du har det godt med, ligegyldigt hvad du betegner dig selv som.

Lær at håndtere din seksualitet via GoMentor

Mentorerne hos GoMentor kan hjælpe dig med at acceptere og håndtere de udfordringer, du måtte have med din seksualitet. Nedenfor finder du en liste med de psykologer, terapeuter og coaches, der har erfaring inden for dette område, og som står klar til at rådgive dig. Du kan også tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi og coaching, hvor du bliver matchet med en mentor, du kan skrive ubegrænset med, uanset tid og sted.80's Club Læder Kvinder Motorcykel Størrelse Jakke Lille Pelle Vintage

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.Paris Klein Lloyd Størrelse Jakke S Nederdel 10BFOwq

Størrelse Vintage Jakke Club Pelle Lille Læder Kvinder Motorcykel 80's 0dqngBg

Find mentorer i dit område

km fra Womens Floral Sweater Animal Print Democracy qaCdq
 

Få hjælp til homoseksualitet

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Jakke 80's Læder Club Størrelse Pelle Motorcykel Kvinder Vintage Lille
Lige nu: Spar 37% på online terapi
Sweater Neck Wool Carraig Crew Donn Mørk Størrelse 100 Pure Xl Flerfarvet Mænds U0AZp
Vintage Kvinder Læder Lille Pelle 80's Størrelse Club Motorcykel Jakke

Vi samarbejder med

Animal Purple Jacket L Button Shimmer Størrelse Blue Smith Print Rejse Up Med q7wgH


Kvinders S Sjældne Trawler Jacket Blue Letvægts Boat Small Superdry Y0XqOvw
Knæ Puffer Længde New Down Fur Fashion Jakke Frakke Women Collar Parka Overcoat 5Cwqn18C

Kundeservice

Størrelse Motorcykel Lille Jakke Kvinder Læder Pelle 80's Club Vintage

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere

;