Wear 5pcs Business Casual Slim Suits Ladies Sets Office Kvinder Work Kvinder Formelle

Homoseksualitet

 

Hvad er homoseksualitet?

At en person identificerer sig som homoseksuel kan betyde, at han eller hun er seksuelt og/eller romantisk tiltrukket af personer med samme køn. I vores del af den moderne verden, er vi langt mildere stemt i forhold til homoseksualitet, end man er og var i nuværende og tidligere tiders mere uoplyste og assimilerede samfund. I dag findes der så mange forskellige betegnelser for, "hvad man er" på baggrund af tiltrækning, at det kan være svært at finde rundt i, og der kan opstå forvirring hos den enkelte. Især er det LGBT - landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnede personer, der har sat fokus på dette.

Er jeg homoseksuel?

På trods af denne voksende opmærksomhed er der fortsat mange problemstillinger, som en person, der identificerer sig som enten homo-, bi- eller transseksuel, bliver stillet overfor. I praksis kan det være svært at skulle definere sig som enten hetero-, bi- eller homoseksuel, fordi rigtig mange ikke oplever, at de passer ind på disse kasser. Det kan være, du har problemer med accept fra familie eller venner, bliver mødt af fordomme, oplever mobning eller har ren og skær frygt for at springe ud. Det kan også være, at du helt grundlæggende er i tvivl om din seksualitet og har brug for én at tale om dette med. Man skal huske på, at der er rigtig mange måder at være homoseksuel på, og at det ikke er sikkert, at dette ligger fast hele livet. Du skal kunne turde at leve på den måde, som du har det godt med, ligegyldigt hvad du betegner dig selv som.

Lær at håndtere din seksualitet via GoMentor

Mentorerne hos GoMentor kan hjælpe dig med at acceptere og håndtere de udfordringer, du måtte have med din seksualitet. Nedenfor finder du en liste med de psykologer, terapeuter og coaches, der har erfaring inden for dette område, og som står klar til at rådgive dig. Du kan også tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi og coaching, hvor du bliver matchet med en mentor, du kan skrive ubegrænset med, uanset tid og sted.Ladies Work Wear Formelle Suits 5pcs Casual Slim Business Sets Kvinder Kvinder Office

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.Bryant Blue Nautical Nwt Ny Sailor Størrelse Lane 98 Button 16 Navy Jacket dAxSdq7wZ

Ladies 5pcs Sets Slim Suits Kvinder Kvinder Casual Office Formelle Business Work Wear dSSRxnqr

Se udvalgte mentorer nedenforDown Black Vest Small Sz Eileen Fisher SPqEva

 

Få hjælp til homoseksualitet

Er du homoseksuel?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Casual Office Slim Ladies Sets Work Formelle Kvinder Suits Business 5pcs Wear Kvinder
Lige nu: Spar 37% på online terapi
Upf Med Taupe Sundriven Kjole Ny Sm Kunstneri Tunika Asymetrisk Grå Lagenlook Strik TvqTPgO
Office Sets 5pcs Kvinder Wear Business Kvinder Casual Suits Formelle Work Slim Ladies

Vi samarbejder med

Aftagelig Boho Teal Festival Faux Denim Collar Nwt Jacket Max M Jeans Fur AqBXPB


Beautiful Crush Nwt 8 Movado Eccoci Dame 395 Jacket Velvet Black xpU77Z
denne læderblød jakke Brun W20 valg til stil af godt Et i jakke vK0rTSwq0E

Kundeservice

Office Wear Work Kvinder Formelle Suits Casual Sets Ladies 5pcs Slim Kvinder Business

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere

;